Välkommen till Kosttillskottsgrossisten!

Betalning, moms mm

Priser

Alla priser är i svenska kronor, inklusive moms (6 % på böcker/tidskrifter, 12 % på kosttillskott/mat, 25 % på övrigt).

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar på grund av omständigheter som vi ej råder över, till exempel ändrad moms, stora förändringar i valutaläget eller på inköpspriserna.

Alla priser, inklusive många av kampanjpriserna, sätts lokalt för varje Budo & Fitness butik. De priser som anges här gäller i vår webshop.
 

Betalning

Kort: Enklast är betalning via kort. Vi accepterar Mastercard och Visa i webshopen. Med kortbetalning slipper du alla avgifter. Vi samarbetar med Klarna för säkra internetbetalningar.

Klarna faktura När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Detta medför även att det inte går att ändra leveransadressen till någon annan än folkbokföringsadressen såtillvida du inte har flera godkända leveransadresser hos Klarna. Vi överlåter fakturor till Klarna. Läs mer om Klarna och betalningsvillkor här.

 

Åldersgräns

För att skydda mineråriga från att drabbas av ekonomiska svårigeter är vår policy en åldersgräns på 18 år för köp i vår webshop.

Den som är under 18 år och vill handla hos oss, kan få ett konto om vi får målsmans godkännande.

 

Kreditansökan

För företagskunder går det bra att ansöka om kredit genom att fylla i och maila in en kreditansökan.

 

Läs mer och följ oss gärna på Facebook  Instagram  Twitter  YouTube  LinkedIn